Ledige Stillinger

Her kan du finde information om ledige stillinger hos os

Fysioterapeut søges til nyoprettet stilling

Har du lyst til at arbejde i en travl klinik med mange patienter og dedikerede kolleger? – Så er du måske vores nye fysioterapeut, som vi søger til en nyoprettet stilling.

KLINIKKERNE:
Vi er fem kiropraktorer og et sekretærteam, som arbejder i vores klinikker i Holbæk og Roskilde. Vi ønsker at udvide vores team med en fysioterapeut, som vil få arbejdsplads i vores centralt placerede og nyindrettede Holbæk-klinik.
Vores arbejdsopgaver er behandling af alle former for bevægeapparatslidelser, neurorehabilitering og neuromotorisk træning. Patientgrundlaget er meget varieret og spænder lige fra spædbørn til ældre.

JOBBET:
Du vil møde mange forskellige patienttyper hver dag. Jobbet vil bestå i individuel træning, behandling og holdtræning på mindre hold (6-8 personer).

KVALIFIKATIONER:
Du behøver ikke at have mange års erfaring; men det er vigtigt at du har et gå-på-mod til at forme stillingen i en tæt og åben dialog med dine kolleger.
Har du erfaring med GLAD-træning – og kan du selvstændigt tilrettelægge nye træningsforløb, vil det være en fordel.
Vi forventer, at du arbejder struktureret, er empatisk – og har en god mødedisciplin.
Selv i en travl hverdag har du en tillidsfuld dialog med dine patienter og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.
Du kan hurtigt omstille dig, da patienternes problemstillinger er meget varierede.
Det er afgørende, at du ikke er bange for at spørge dine kolleger om hjælp – og er åben for at modtage og kommunikere viden om komplekse forhold.
Vi arbejder som et fælles team, selv om vi har forskellig faglig baggrund.

LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD:
Der er tale om en almindelig ansættelse med løn efter kvalifikationer. Stillingen starter som to dage pr. uge; men tiden forventes udvidet efterhånden som stillingen bygges op. Ansættelsestidspunktet er hurtigst muligt; men for os er det vigtigst, at den rette person findes til denne nyoprettede stilling.

ANSØGNING:
Vil du at vide mere om jobbet, kan du kontakte Christina Krog-Meyer eller Jesper Jensen på 5943 1192.
Ønsker du at søge stillingen, kan du sende en motiveret ansøgning inkl. CV og eventuelle referencer til info@neurokiro.dk senest den 11. august 2024.