Du har herfra adgang til vores Online Portal, hvor du kan booke tider til behandling i vores Roskilde og Holbæk klinik.Ring på 59431192, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. Du skal ligeledes ringe til os, hvis du ønsker en tid hos Jesper Flemming Jensen.

LOGIN
Login med den email du har oplyst i klinikken eller dit CPR nummer. Din kode er de sidste 4 cifre i dit cpr nr., hvis du ikke selv har ændret den.
Hvis du ønsker at booke en tid til behandling; men ikke har et login til portalen, kan du vælge ‘Book uden login’. Kontakt klinikken hvis du ønsker at få oprettet et login.

BOOKING
Når du placerer din booking anmodning, opfordrer vi til, at du IKKE placerer din booking “midt i” kalenderen, da du herved spærrer tider for nye akutte patienter, som kræver længere behandlingstid i opstarten.
Du vil kunne opleve at vi kontakter dig, for at flytte din tid lidt, så vi tilgodeser alle patienters behov. Hvis du ikke hører fra os, kan du forvente at din tid er bekræftet.
Booking af nye tider via portalen kan ikke ske tidligere end 3 timer før. Har du behov for en hurtigere tid, kan du prøve at kontakte os på 59431192. Vi tilbyder ikke behandling i weekenden.

AFLYSNING / UDEBLIVELSER / SENE AFBUD
Aflysning af tider via portalen kan senest ske op til 12 timer før den bookede behandling.
Aflyser eller ændrer du din tid senere end kl. 08.00 på behandlingsdagen, udløser det et selvbetalt gebyr på op til 364 kr afhængig af den bookede behandlingsform. Dette gebyr er fastsat af Danske Regioner.

Book din tid her